Rekry

Oletko kiinnostunut urasta Moore Idmanilla? Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista mutta olemme myös jatkuvasti kiinnostuneita uusista tilintarkastusalan osaajista. Jätä siis yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja liitä mukaan sekä avoin hakemus että CV.
 

haemme nyt: audit trainee, tilintarkastus

Haluatko kasvaa tulevaisuuden tilintarkastajaksi ja kerryttää rautaista kokemusta laskentatoimesta, verotuksesta ja yhtiöoikeudesta?

Moore Idman Oy etsii Tampereelle tulevia tilintarkastuksen asiantuntijoita määräaikaiseen työsuhteeseen. Onnistuneen traineejakson jälkeen sinulla on myös mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhteesi voi olla koko- tai osa-aikainen ja kestää arviolta kesäkuun 2024 loppuun. Työsuhteen alkamisajankohta on sovittavissa, aloittaa voit loppuvuoden 2023 aikana tai alkuvuonna 2024.

Uudessa Tampereen toimipisteessämme työskentelee yli 40 tilintarkastuksen asiantuntijaa. Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä ja oppia osaavien asiantuntijakollegoiden kanssa.

Tarjoamme käytännönläheisen harjoittelupaikan, jossa saat tehdä auktorisoitujien tilintarkastajien ohjaamana itsenäisesti pienten yhteisöjen tilintarkastuksia ja muita monipuolisia tehtäviä yhdessä maailman johtavista tilintarkastusorganisaatioista.
 

TYÖTEHTÄVÄT

Työskentelet moderneilla työvälineillämme monipuolisesti avustavissa tilintarkastustehtävissä osana tiimiä sekä itsenäisesti. Saat vastuullesi asuntoyhteisöjen sekä pienten yritysten tilintarkastuksia ja lisäksi tulet toimimaan yhdessä Moore Idman Oy:n tilintarkastajien kanssa isompien yhteisöjen tilintarkastusten parissa.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja käytännönläheisiä ja saat tehtävään tarvittavan kattavan perehdytyksen. Saat näköalapaikan eri toimialoihin ja pääset näkemään roolissasi tilintarkastustoimeksiannon kaikki vaiheet alusta asti aina tilintarkastuskertomuksen antamiseen saakka.
 

ETSIMÄMME HENKILÖ

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi laskentatoimen tai taloushallinnon opinnoista (KTM/tradenomi). Myös yritysjuridiikan, verotuksen ja rahoituksen opinnot ovat eduksesi. Voit olla vielä opintojesi loppusuoralla tai jo valmistunut.

Olet saanut opintojesi kautta perustiedot kirjanpidosta ja verotuksesta sekä tottunut Microsoft Officen ohjelmien käyttöön.

Tartut uusiin haasteisiin ja tehtäviin mielelläsi, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut ongelmanratkaisusta. Työntekijänä tunnustat seuraavia avainsanoja: tarkka, itseohjautuva, analyyttinen ja positiivinen.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä aikaisempaa työkokemusta, mutta eduksesi katsomme oikean asenteen työntekemiseen sekä aikaisemman työkokemuksen esimerkiksi kesätöistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, koulumenestystä sekä halua toimia tilintarkastus- tai muissa asiatuntijatehtävissä myös tulevaisuudessa.
 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisesti osoitteeseen roni.kyrkko@moore.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 30.9.2023.

  • Aloitus: Sopimuksen mukaan esim. joulukuu 2023 tai tammikuu 2024.

  • Työmäärä: Kokoaika tai osa-aika, sopimuksen mukaan

  • Kesto: 30.6.2024 tai sopimuksen mukaan

  • Paikka: Tampere, Hatanpään valtatie 26

  • Palkka: Sopimuksen mukaan


Mikäli sinulle herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön osoitteeseen: roni.kyrkko@moore.fi

 

jos olet kiinnostunut muusta työstä Moore idmanilla, Lähetä avoin hakemus:

Tietoturva: