Lakisääteinen tilintarkastus

Lakisääteisen tilintarkastuksen keskeisin tehtävä on varmentaa, että yrityksen tilinpäätöksessä esitetty taloudellinen informaatio on paikkansapitävää ja linjassa lainsäädännön kanssa. Laadukas tilintarkastus auttaa lisäksi ylläpitämään yhtiön kontrolliympäristön toimivuutta, pienentäen tätä kautta liiketoiminnallisia riskejä.

Meillä on 95 vuoden kokemus eri kokoisten ja muotoisten asiakkaiden palvelemisesta lakisääteisessä tilintarkastuksessa. Palvelemme asiakkaitamme luottamuksella ja ammattitaidolla, ratkaisemme vaikeatkin kysymykset.

Asiantuntijamme ovat kokeneita ja heiltä löytyy tilintarkastus-, kirjanpito-, ja yhteisölakien tuntemuksen lisäksi tietoa myös mm. verotuksesta ja yritysjärjestelyistä. Lakisääteisessä tilintarkastuksessa teemme myös tiiviisti yhteistyötä vero-osastomme kanssa.

Toimintatapamme

Hyödynnämme tilintarkastuksessa uusimpia teknologioita ja haemme jatkuvasti asioita, joilla saamme tehostettua toimintaamme ja tuotua asiakkaalle lisäarvoa. Käytämme päivittäin tarkastuksissamme IDEA-analyysiohjelmaa.

Pyrimme ymmärtämään asiakkaamme toiminnan mahdollisimman hyvin, jolloin pystymme tunnistamaan tilintarkastuksen kannalta olennaisimmat asiat.

Annamme kehitysehdotuksia, joiden avulla asiakkaamme pystyy kehittämään omia prosessejaan ja koko liiketoimintaansa.

Ota yhteyttä!