Yritys

Moore Idman Oy syntyi alkuvuodesta 2023, kun kaksi vahvaa tilintarkastusalan toimijaa, Idman Vilen Oy ja Moore Rewinet Oy, liittyivät yhteen.

Lue lisää yritysten yhdistymisestä tiedotteesta.

Yhdessä yritykset muodostavat Moore Idmanin, joka kuuluu globaaliin Moore-tilintarkastustoimistojen yhteisöön.

Yrityksen tausta

Idman Vilén Oy on jo vuonna 1927 Tampereella perustettu tilintarkastusyhteisö. Yhtiön omistajuus, ympäröivä yhteiskunta ja käytettävät teknologiat ovat vuosien aikana muuttuneet, mutta yhtiön laadukas tilintarkastuspalvelu on pysynyt samana.

Moore Rewinet Oy on puolestaan perustettu 1999 ja se on alusta saakka kuulunut globaaliin Moore-tilintarkastusketjuun. Moore Rewinet on toiminut vakaasti yli 20 vuotta keskittyen tilintarkastukseen ja siihen läheisesti liittyviin palveluihin, kuten verokonsultointiin ja yrityskauppaneuvontaan.

Moore Global Network on toiminut kansainvälisesti yli 100 vuoden ajan. Se on listattu maailman 12 merkittävimmän tilintarkastusketjun joukkoon. Moore Global Networkin itsenäiset jäsen- ja yhteistyöyritykset toimivat yli 100 maassa ympäri maailmaa. Näin ollen Moore-verkostoon kuuluu maailmanlaajuisesti yli 600 toimistoa ja yli 30 000 henkilöä.

Asiakkaillemme Moore Global Network tarjoaa erinomaiset kansainväliset palvelut.

Moore Idman palvelee asiakkaita joustavasti ympäri Suomen. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Tampereella ja sivutoimipiste Hämeenlinnassa.
ota yhteyttä